Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@08:17:09 GMT

قیمت نفت صادراتی کانادا به کمتر از ۴۰ دلار رسید

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۲۲۲۳۸

قیمت نفت صادراتی کانادا به کمتر از ۴۰ دلار رسید

پایین بودن قیمت نفت به شدت به ضرر شرکت‌های کانادایی تمام شده است، چرا که این شرکت‌ها علی رغم افزایش تولید نفت، ظرفیت خط لوله برای صادرات آن به غیر از آمریکا ندارند، بنا بر این مجبور هستند، با توجه به ظرفیت محدود خط لوله انتقال نفت کانادا به آمریکا آن را با تخفیفات عجیب حدود ۴۵ درصدی به شرکت‌های آمریکایی بفروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین،قیمت نفت صادراتی کانادا به آمریکا طی روزهای گذشته به کمتر از ۴۰ دلار در هر بشکه رسیده است.

به گزارش راشاتودی، هر بشکه نفت کانادا برای صادرات از طریق خط لوله به آمریکا، با قیمت ۳۸ دلار به فروش رسیده که اختلاف قیمت آن با نفت آمریکا را به حدود ۳۱ دلار رسیده است که این میزان تفاوت در قیمت طی سال‌های گذشته بی‌سابقه بوده است.

به عبارت دیگر شرکت‌های آمریکایی از افزایش ظرفیت تولید نفت کانادا و عدم توانایی آنها در عرضه این نفت به بازار جهانی سوء استفاده کرده و نفت آنها را ۳۱ دلار کمتر از قیمت نفت خود آمریکا خریداری می‌کنند، چرا که شرکت‌های نفتی در ایالت آلبرتا کانادا تا وقتی که خطوط لوله جدید احداث نشود و یا ظرفیت پالایشگاهی جدیدی در نزدیکی آنها ایجاد نشود، مجبورند نفت خود را به آمریکا صادر کنند. 

پایین بودن قیمت نفت به شدت به ضرر شرکت‌های کانادایی تمام شده است، چرا که این شرکت‌ها علی رغم افزایش تولید نفت، ظرفیت خط لوله برای صادرات آن به غیر از آمریکا ندارند، بنا بر این مجبور هستند، با توجه به ظرفیت محدود خط لوله انتقال نفت کانادا به آمریکا آن را با تخفیفات عجیب حدود ۴۵ درصدی به شرکت‌های آمریکایی بفروشند.

این روند طی سال جاری و حداقل طی سال‌ آینده ادامه خواهد داشت چرا که به گزارش آژانس بین المللی انرژی، تولید نفت کانادا در سال ۲۰۱۸ معادل ۲۳۰ هزار بشکه در روز و در سال ۲۰۱۹ معادل ۲۶۵ هزار بشکه در روز افزایش خواهد یافت و تنها در صورتی که ظرفیت پالایشگاه‌های در خود کانادا و یا خط لوله جدید به مقصد ایالت مینه‌سوتا آمریکا احداث شود، شرکت‌های کانادایی می‌توانند تخفیف خود ناشی از افزایش صادرات به آمریکا را حذف کنند.

در واقع بالا بردن ظرفیت پالایشی در پالایشگاهی آلبراتا کانادا یک راه حل خوب برای شرکت‌های کانادایی برای فرار از ارائه تخفیفات هنگفت است، اما نکته اینجاست که اضافه کردن ظرفیت به پالایشگاه‌ها بسیار پر هزینه است.

از طرفی کانادایی‌ها می‌توانند به سمت انتقال نفت از طریق خطوط ریلی و یا جاده‌ای روی بیاورند که این مسئله هم به دلیل هزینه‌های بالای حمل و نقل که در بخش ریلی حدود ۲۰ دلار در هر بشکه است نمی‌تواند قیمت را به میزان دلخواه آنها بالا ببرد.

از سوی دیگر در احداث خط لوله انتقال نفت جدید در آمریکا نیز مشکل دارند، چرا که علی رغم آنکه مقامات ایالت مینه‌سوتا آمریکا مجوز احداث این خط لوله را صادر کرده‌اند که این مسئله هم می‌تواند راه حل خوبی برای شرکت‌های کانادایی باشد، اما اجرای آن نیز با مخالفت برخی مقامات دولتی و همچنین قبایل سرخ پوست حاضر در مناطق عبور خط لوله روبرو است.

مقامات دولتی لزوم احداث این خط لوله در مینه‌سوتا و نیاز واقعی این ایالت را مورد سؤال قرار می‌دهند و مخالفت گروه‌های حفاظت از محیط زیست نیز از جمله موانع موجود بر سر راه احداث خط لوله انتقال نفت کانادا به ایالت مینه‌سوتا به حساب می‌آید.

به گزارش CNN، مردم قبیله‌های سرخ پوستی می‌گویند احداث خط لوله انتقال نفت در مینه‌سوتا، نفت بسیار سمی کانادا را از مناطق طبیعی و محیط زیستی که برای آنها هم از نظر تقدس و هم از نظر وابستگی در تأمین مایحتالج زندگی اهمیت دارد، عبور می‌دهد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا قدس آنلاین قیمت نفت کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 54 سنت معادل 0.61 درصد کاهش به 87 دلار و 86 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 80 سنت معادل 0.98 درصد کاهش 81 دلار و 13 سنت معامله می‌شود.

رشد 15 درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشتهابراز امیدواری وزیر نفت برای آغاز صادرات گاز به پاکستان

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور 4.906 میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته ،در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.
آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور 1.483 میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی 2.87 میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا 13.15 میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با 12.58 میلیون بشکه در روز بوده است.
انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.
به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به 26.49 میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.
انتهای پیام/57

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
  • نرخ ارز امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت نفت چند دلار شد؟
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی